Jobba hos oss

Just nu söker vi

Produktionstekniker CNC / Skärande bearbetning

Vi söker en engagerad produktionstekniker eller CNC-operatör med gedigen erfarenhet av skärande bearbetning.

Om rollen

Som produktionstekniker hos jobbar du med att optimera CNC-bearbetningen av olika detaljer samt utvecklar verksamheten långsiktigt genom förbättringsarbete och investeringar. Du samverkar med övriga produktionstekniker, produktionspersonal samt med kunder tillsammans med sälj- och marknadsavdelningen.

Du kommer att ansvara för att bereda nya produkter för tillverkning inklusive framtagning av program för CNC-maskinerna. I arbetet använder du bland annat Solidworks CAD och EdgeCAM och/eller programmerar i ISO-kod.

Du tar en aktiv roll i att driva förbättringar med syfte att stärka vår konkurrenskraft inom hela
produktionsflödet, tex optimera kvalitet, produktivitet, effektivitet och verktygskostnader. Arbetet bedrivs genom ett löpande förbättringsarbete, daglig problemlösning samt som ledare eller deltagare i projekt vid tex investeringar.

Din profil

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av skärande bearbetning och programmering av CNC-maskiner, fleroperationsmaskiner/fräsar och svarvar. Du kan läsa ritningar och det är meriterande om du har vana av arbete med CAD/CAM mjukvara.

Vi ser gärna att du har eftergymnasial teknisk utbildning eller flera års relevant arbetslivserfarenhet inom skärande bearbetning, produktionsteknik, mätteknik och automation.
Arbetet kräver att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst i ett växande familjeföretag med den fina kombinationen av bra struktur, tydliga processer och samtidigt snabba beslutsvägar.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Nords International med Qtym. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Julia Låbbman, julia.labbman@qtym.se, 073-674 43 30, eller rekryterande chef Anton Vestman, anton.vestman@nordsinternational.com, 0553-31101.

Urval och intervjuarbete kommer att ske löpande under ansökningsperioden så vänta inte med din ansökan. Skicka in din ansökan digitalt via länken nedan eller Qtyms hemsida www.qtym.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökan är 31 maj.