Jobba hos oss

Just nu söker vi

Underhållstekniker

Är du en driven service- eller underhållstekniker, mekaniker eller elektriker. Vill du vara en del av ett framgångsrikt företag som levererar högkvalitativa produkter till industrier globalt?
Då kan du vara den vi söker!

Om rollen

Som underhållstekniker hos oss jobbar du med förebyggande och avhjälpande underhåll på CNC-maskiner samt utvecklar verksamheten långsiktigt genom förbättringsarbete. Du samverkar med andra underhållstekniker, produktionspersonal samt produktionstekniker.

Du tar en aktiv roll med uppdraget genom att hålla maskiner och utrustning i gott skick så att produktionsstoppen är så få och så korta som möjligt, för att säkerställa att produktkvalitén och produktiviteten inte blir lidande. Arbetet bedrivs genom ett löpande förbättringsarbete, daglig problemlösning samt som deltagare i projekt vid tex investeringar.

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande tekniskt intresse och gärna med några års erfarenhet av felsökning och reparation av mekanik, hydraulik, elektronik, automation eller styrsystem. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av underhåll av CNC-maskiner svarvar och fräsar samt kunskaper inom el, och automation. Elbehörighet är extra meriterande.

Som person är du lösningsfokuserad och ansvarstagande. Du är en problemlösare som drivs av att förstå processer och detaljer och hur dessa påverkar helheten. Du är strukturerad och duktig på att planera ditt arbete, tar initiativ och håller en hög servicegrad. Vi ser att du har en positiv inställning, lätt för att kommunicera med kollegor och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.

Vi erbjuder

En spännande och utvecklande tjänst i ett växande familjeföretag med den fina kombinationen av bra struktur, tydliga processer och samtidigt snabba beslutsvägar.

En trevlig arbetsmiljö med engagerade och kompetenta kollegor. Du får stora möjligheter till att lära av det kunnande som finns inom företaget och via extern utbildning.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till stefan.thornqvist@nordsinternational.com senast den 30 sep 2023. Märk din ansökan med ”Underhållstekniker” CNC”. Placering är i Molkom.

Vi behandlar ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta vår Produktionschef Stefan Thörnqvist på telefon 070 382 88 44 eller via e-post på stefan.thornqvist@nordsinternational.com.

Välkommen med din ansökan!