Nords

Because quality matters

Nords International AB är Nordeuropas ledande tillverkare av gängrördelar, pressade kragar och rörklammer i rostfritt stål. Vi växer även som leverantör av kundanpassade produkter i rostfritt stål och andra legeringar.

Vår kärnkompetens är CNC bearbetning av rostfritt stål och andra höglegerade material. Våra produkter finns i de flesta industrisegment och världsdelar.

Tillsammans med våra kunder har vi sedan starten 1904 varit del av den industriella utvecklingen. Vi levererar produkter med hög kvalitet anpassade för användning i korrosiva miljöer där hög driftssäkerhet och lång livslängd är nödvändig.

Vår engagerade och kunniga personal möter dina nuvarande behov och stöttar gärna i utvecklingen av nya lösningar.
Vi är stolta över vår kvalitet, leveransprecision samt hållbarhet eftersom vi vet att den gör skillnad både på kort och lång sikt för dig som kund – beacuse quality matters.

Nordsgruppen

Nords gruppen består av tre tillverkande enheter, moderbolaget Nords International AB i Molkom i Sverige, SH-Teksor i Helsingfors, Finland samt Nords AS i Tallinn, Estland.

Tillsammans förfogar vi över en automatiserad och robotiserad maskinpark med bland annat 40 högkvalitativa CNC-maskiner, produktionslinjer för pressade kragar, rörklammer samt svetsmaskiner. Våra lager i Sverige och Finland kan bistå med snabba leveranser.

Nordsgruppen verkar globalt och säljer produkter över hela världen.

Molkom

Helsingfors

Saue/Tallinn